BERNARD JANKOVIĆ

Prof.dr.sc.

 • Curriculum Vitae

  Prof.dr.sc.Bernard Janković je upisao Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu u školskoj 1990/91. godini, a diplomirao je 14. svibnja 1996. godine. Od 3. ožujka 1997. godine radi u Zavodu za endodonciju i restaurativnu dentalnu medicinu. Magistarski rad pod naslovom "Rasprostranjenost karijesa u ratom zahvaćenim područjima Srednje Bosne" obranio je 28.12.2000. 2002. godine je promoviran u zvanje Znanstveni asistent pri Zavodu za dentalnu patologiju.

  Doktorsku disertaciju pod nazivom “Oralni status kod osoba starije životne dobi ovisno o zdravstvenim, socijalnim i ekonomskim čimbenicima” obranio je 4.listopada 2004. godine. Iste godine postaje specijalist dentalne patologije i endodoncije. Godine 2005. postaje Znanstveni suradnik, 2008. godine postaje docent, 25.5.2011. godine postaje Viši znanstveni suradnika a 18.3.2013. godine postaje izvanredni profesor pri Zavodu za endodonciju i restaurativnu  Stomatologiju, Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

  Autor je i suautor 20 preglednih i stručnih radova. Sudjelovao je u više domaćih i stranih kongresa. Član je Hrvatske Stomatološke komore, Hrvatskog endodontskog društva te International Association for Dental Research (IADR).

   

   

 • ABSTRACT

  -

  -

AD-MOMENT.COM

DENTALNA

ZADAR

KONGRES

RESTAURATIVNA

PROTETIKA

ZNANJE

ZNANSTVENI

MOMENT

STRUČNJACI

MEDICINA

HDEDM

ISKUSTVO

HKDM

SVIBANJ

IMPLANTOLOGIJA

ENDODONCIJA

Značajniji skup inozemnih i domaćih stručnjaka i znanstvenika iz područja endodoncije, restaurativne stomatologije, protetike i implantologije.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.