DENTAL SOLUTIONS

 

 • Curriculum Vitae

  Dental Solutions je tvrtka koja predstavlja tim vrhunskih dentalnih tehničara koji žele svakom laboratoriju omogućiti primjenu najnovijih tehnologija. Tvrtka se bavi 3D

  printom dentalnih konstrukcija i održavanjem edukacija u suradnji sa svjetski poznatim stručnjacima iz područja dentalne tehnike. U radu se koristi najsuvremenija tehnologija 3D printa tvrtke Sisma koja omogućuje vrhunsku preciznost radova najviše kvalitete (20μ) te ujedno i iznimnu brzinu izrade. Također se koristi certificirani materijal renomirane njemačke tvrtke Bego, vodećeg proizvođača legura u svijetu.

   

 • ABSTRACT

   Digitalna radionica - Tips and Tricks

  Na kongresu Aesthetic Dental Moment, Dental Solutions će pod palicom Marka Tometića u četverosatnom izlaganju predstaviti sve mogućnosti Exocad verzije softwarea tvrtke Amann Girrbach. Teme koje će se prolaziti su: konstrukcije na vijak, prečke, all on 4, digitalni wax up, kombinirani radovi, model builder te 3D print tehnologija. Marko će prezentirati i trikove kojima se može poboljšati svakodnevni rad pod nazivom “Tips and tricks”.

  Marko Tometić je rođen 06.rujna 1987. u Pitomači. 2005.godine završava srednju zubotehničku školu u Zagrebu te se odmah po završetku školovanja zapošljava u dentalnom laboratoriju Denta-T. Kroz godine razvija sklonost prema 3D dentalnoj tehnologiji te se na tom području usavršava i danas. Pohađa razne edukacije kod vodećih

  stručnjaka, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. 2011. godine postaje glavni predavač s područja CAD/CAM tehnologije za Amann Girrbach, jednog od vodećih inovatora i preferiranih pružatelja full-service usluga u digitalnoj dentalnoj protetici. Danas, uz posao dentalnog tehničara, vodi i uspješnu tvrtku Dental Solutions.

   

AD-MOMENT.COM

DENTALNA

ZADAR

KONGRES

RESTAURATIVNA

PROTETIKA

ZNANJE

ZNANSTVENI

MOMENT

STRUČNJACI

MEDICINA

HDEDM

ISKUSTVO

HKDM

SVIBANJ

IMPLANTOLOGIJA

ENDODONCIJA

Značajniji skup inozemnih i domaćih stručnjaka i znanstvenika iz područja endodoncije, restaurativne stomatologije, protetike i implantologije.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.