MILOŠ LJUBIČIĆ

dr.med.dent.

 • Curriculum Vitae

  Dr Miloš Ljubičić je doktor stomatologije. Osnovnu školu i gimnaziju završio u Beogradu, a 2011. godine diplomirao na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

  Zaposlen u Centru za dentalnu estetiku i implantologiju u Beogradu.

  Bavi se poslovima opšte, CAD/CAM, digitalne i estetske stomatologije.

  Dentalni fotograf; tvorac kursa dentalne fotografije, akreditovanog od strane Stomatološke komore Srbije. Predavač na Nacionalnom institutu za praktičnu dentalnu edukaciju.

  Pored dentalne fotografije, profesionalno se bavi i komercijalnom, modnom i life-style fotografijom; pobednik je Balkanskog Fashion Week-a 2015. godine i kreator fotografije  Nespresso worldwide kampanje iz 2015. godine.

 • ABSTRACT

  Dentalna fotografija u svakodnevnoj praksi

  Ovo predavanje posvećeno je dentalnoj fotografiji u svakodnevnoj praksi.

  Na njemu ću se truditi da vam približim način funkcionisanja DSLR kamere, unutra i spolja.

  Da objasnim čemu služe tri osnovna parametra kamere — Shutter speed, Aperture i ISO.

  Predstaviću vam savete i trikove za pravljenje fotografija; o tome kako da jednostavno i efikasno, bez nepotrebnog gubljenja vremena napravite kvalitetne kliničke dentalne fotografije. Koji su preporučeni kadrovi i kako ih postići za najbolji prikaz i prezentaciju slučaja (case). Kako pravilno postaviti i kontrolisati svetlo.

  Pričaću vam i o svakodnevnim izazovima kliničke dentalne fotografije o tome koje su najčešće greške i kako ih prevazići. Zašto nije dobro slepo se pridržavati preporučenih parametara. Nadam se da ćete posle ovog predavanja razumeti na šta mislim kada kažem da kvalitetetnu kliničku dentalnu fotografiju podiže vašu praksu na viši nivo.

   

AD-MOMENT.COM

DENTALNA

ZADAR

KONGRES

RESTAURATIVNA

PROTETIKA

ZNANJE

ZNANSTVENI

MOMENT

STRUČNJACI

MEDICINA

HDEDM

ISKUSTVO

HKDM

SVIBANJ

IMPLANTOLOGIJA

ENDODONCIJA

Značajniji skup inozemnih i domaćih stručnjaka i znanstvenika iz područja endodoncije, restaurativne stomatologije, protetike i implantologije.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.