OLIVERA DRČA

 

 • Curriculum Vitae

  Olivera Drča, diplomirala je 2008 u Ljubljani, na fakultetu za Poduzetništvo i pridobila naziv Ekonomist, a 2016 na Intstitutu za Neuro lingvistiku i naziv Master trenera na području Neuro znanosti.

  Svoj put u stomatolgiji započela je davne 1999 u Belgiji, kao kirurška sestra pri poznatom belgijskom oralnom kirurgu Johanu de Backer-u , koji i dan danas djeluje i kao kirurg i kao svjetski priznat predavač sa područja oralne kirurgije.

  Od stomatologije se je kratko pozdravila, zbog karijere u diplomaciji preselila iz Belgije u Sloveniju radeći za Belgijsko ministarstvo ekonomije i razvoja kao asistent ekonomskom izaslaniku, u uredu Flanders Investment and trade.

  Od godine 2008 radi za priznatu američku firmu 3M u kojoj djeluje kao Oral care sales Specialist za područje Slovenije, Hrvatske i BiH.

  Od 2017 izvodi u sklopu 3M-a radionice pod nazivom »Djete bez straha, budućnost bez boli« namjenjeno pedontolozima, gdje uspjeva spajati ljubav do stomatologije i psihologije, te pomoći djeci i zubarima u prvim koracima k boljem sudjelovanju i razumjevanju.

  Olivera govori 4 strana jezika, od 7 kojima se služi. Dobila je dvije prve nagrade Republike Hrvatske za pisanje, kratke priče i poezije. Mama je dvoje prekrasne djece Tare i Roka.

   

   

 • ABSTRACT

  Odnos prema pacijentu je ključ uspješne stomatološke prakse

  U svakodnevnoj stomatološkoj praksi, odnos do pacijenta često je najbitniji indikator uspješnosti stomatološke prakse.

  Dokazano je da se 75% pacijenata odluči na prvi obilazak stomatološkoj ordinaciji na osnovi preporuke prijatelja, bližnjeg ili obitelji.

  Uspješan marketing počinje na ulasku pacijenta u samu kliniku.

  Topao doček, osjećaj sigurnosti te organiziranost recepcije i timova unutar prakse je najbitniji čimbenik uspješnosti pored stručnosti osoblja.

  Na predavanju ćemo se dotaći osnovne psihologije, tematike straha, kako umiriti i prepoznati pacientove potrebe, kako planirati optimalan rad recepcije te koordinaciju unutar timova kod većih klinika, uvijetovanje profitabilnost odnosom osoblja do pacijenta te planiranje razvoja zaposlenog kadra.

  Predavanje je namijenjeno asistentima i doktorima dentalne medicine koji žele voditi uspješne timove na zadovoljstvo pacijenta te razvoja stomatološke prakse.

AD-MOMENT.COM

DENTALNA

ZADAR

KONGRES

RESTAURATIVNA

PROTETIKA

ZNANJE

ZNANSTVENI

MOMENT

STRUČNJACI

MEDICINA

HDEDM

ISKUSTVO

HKDM

SVIBANJ

IMPLANTOLOGIJA

ENDODONCIJA

Značajniji skup inozemnih i domaćih stručnjaka i znanstvenika iz područja endodoncije, restaurativne stomatologije, protetike i implantologije.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.