STANKO MILETIĆ

Specijalist oralne kirurgije, dr.med.dent.

 • Curriculum Vitae

  Dr. Stanko Miletić rođen je u Chicago USA 1980 godine.

  Nakon završenog studija na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu nekoliko godina radi kao stomatolog opce prakse po raznim dentalnim klinikama.

  2010 god upisuje specijalizaciju iz oralne kurugije u KB Dubrava gdje zaslužuje titulu specijalista oralne kirurgije.

   Godine 2010 pridruzuje se bratu Ivanu kao suvlasnik ordinacije DCM gdje se fokusira uglavnom na oralnu kirurgiju na području implantologije, koštane, mekotkivne augmentacije sa posebnim naglaskom na rehabilitaciju potpuno bezube čeljusti

  Na temu rehabilitacije potpuno bezube čeljusti drži predavanja na kongresima u Hrvatskoj I EU(Prerov Czech Republic, “CADCAM Meet” 2018,  Zagreb Croatia “Ceramill CAD CAM Open Day” 2017, ). Publicira rad na temu “Magical All on 4” potpune rehabilitacije čeljusti zajedno sa suradnicima(Ivan MIletic, Pavel Metelka) u “Digital” International magazine of Digital Dentistry 2018.

   U svom radu pridaje posebnu pozornost All on 4 totalnim rekonstrukcijama čeljusti.

 • ABSTRACT

  Magical all on 4

  Magical all on 4 je priča o protokolu za estetksu restauraciju na dentalnim implantatima koja je pričvršćena vijcima i napravljena od PEEK-a i pojedinačnih krunica od potpune keramike ili cirkon keramike.

  Naš oralni kirurg Stanko, pokazuje učinkovit tretman implantatima kao bazu za protetski tretman koji registrira stomatolog Ivan. Ivan treba registrirati podatke pacijenta za dentalnog tehničara Pavela, koji će digitalno proizvesti konačnu restauraciju i poslati je natrag Ivanu i digitalno pohraniti slučaj za buduće potrebe pacijenta.

  Prezentacija započinje pričom o Ninu. To je priča o našem prvom slučaju koji je fiksiran na 5 "bone level" dentalnih implantata. Uspješni rezultat kombinacije PEEK subkonstrukcije i krunica od transparentnog cirkonija omogućio nam je razvijanje cjelovitog protokola od kirurškog zahvata do konačnih estetskih nadomjestaka.

  Središnji dio fokusira se na svaki detalj i pokazuje kako je "Magical all on 4" učinkovit ne samo u pogledu vremena nego i estetike i troškova.

  Završni dio predavanja je najnovija priča, pokazujući kompletan tijek rada trenutačno razvijenog "Magical all on 4" protokola iz kirurškog, stomatološkog i tehničkog područja profesionalizma.

AD-MOMENT.COM

DENTALNA

ZADAR

KONGRES

RESTAURATIVNA

PROTETIKA

ZNANJE

ZNANSTVENI

MOMENT

STRUČNJACI

MEDICINA

HDEDM

ISKUSTVO

HKDM

SVIBANJ

IMPLANTOLOGIJA

ENDODONCIJA

Značajniji skup inozemnih i domaćih stručnjaka i znanstvenika iz područja endodoncije, restaurativne stomatologije, protetike i implantologije.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.