VINKO ILJADICA

dent.teh.

  • Curriculum Vitae

    Vinko Iljadica rođen je u Šibeniku 1980. godine.Srednju zubotehničku školu pohađao je u Medicinskoj školi u Rijeci od 1995-1999.godine.Po završenom pripravničkom stažu započinje sa radom u poliklinici dr. Damira Jelušića gdje ne prestaje sa učenjem i usavršavanjem na svim poljima kako fiksne i mobilne protetike tako i implantoprotetike.2005 godine započinje rad sa cad cam sustavom  čime postaje pionirom takvog pristupa u struci.Autor je stručnih članaka kao i predavač na brojnim kongresima.Od 2009. posvecuje se estetici te pohađa tečajeve  kod važnih i utjecajnih tehničara poput Olivera Brixa,Shoi Sasaki-a,Florina Stoborana i drugih.Od  2012. pridružuje se skupini demonstratora tvrtke Ivoclar Vivadent čime nastavlja put u edukaciji.Od 2017. nastavlja rad u vlastitoj praksi.

  • ABSTRACT

    IMPLANTOPROTETIKA KROZ PRIZMU DENTALNOG LABORATORIJA

    Tema obuhvaća materijale kompozit, keramiku, monolitne solucije kao i utjecaj tehnologije koja je danas sastavni dio svakog laboratorija i od velike je pomoći kako u planiranju, tako i u finalizaciji protetskih nadomjestaka.

AD-MOMENT.COM

DENTALNA

ZADAR

KONGRES

RESTAURATIVNA

PROTETIKA

ZNANJE

ZNANSTVENI

MOMENT

STRUČNJACI

MEDICINA

HDEDM

ISKUSTVO

HKDM

SVIBANJ

IMPLANTOLOGIJA

ENDODONCIJA

Značajniji skup inozemnih i domaćih stručnjaka i znanstvenika iz područja endodoncije, restaurativne stomatologije, protetike i implantologije.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.